Select Page

Jeg er er uddannet fra Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi. Eksamineret og RAB-registreret Kranio-Sakral Terapeut. Er desuden eksamineret Dynamisk Ansigtsterapeut.

Jeg har en baggrund som lærer og har arbejdet med mennesker i over tyve år.

Det var en diskusprolaps med iskias-smerter, der for over tyve år siden ledte mig i retning af kropsterapien. I 2004 tog jeg mit første kursus i Biomekanisk Kranio-Sakral Terapi (KST). Det er især den blide og helhedsorienterede tilgang, der tiltaler mig ved KST: At blide tryk kan skabe store forandringer.

Den Biodynamiske KST har givet mig en mere nysgerrig og åben tilgang og et større fokus på at understøtte kroppens egne selvhelbredende kræfter.

Jeg elsker at arbejde med og hjælpe mennesker i alle aldre. Jeg har arbejdet som lærer i over 15 år. Jeg har i mit virke som lærer fået en del erfaring med børn med særlige behov og diagnoser inden for tilknytnings- og udviklingsforstyrrelser.

Du kan læse mere om Kranio-Sakral Terapi på KST-foreningens hjemmeside: https://kstforeningen.dk/hvad-er-kranio-sakral-terapi/

CV:

  • Biomekanisk Kranio-Sakral Terapi fra ABC-Center og Stanley Rosenberg Institut (i alt 160 lektioner)
  • KST og børn, Charlotte Wulff Kreipke
  • Eksamineret Dynamisk ansigtsterapeut, Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
  • Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut, Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi (348 lektioner og derudover 300 praksis-timer samt 300 lektioner i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære)
  • Børn og traumer, Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi
  • Behandling af skulderen, Fulcrum Institute

Jeg har igennem mange år dyrket yoga og meditation og er 1. dan i Shin Shin Toitsu Aikido – Aikido med krop og sind forenet.